За Мен

Привет, аз се казвам д-р Лилия Ганева и съм лекар. Моята специалност е клинична лаборатория и като работещ специалист по лабораторните изследвания от 15 години, започнах да забелязвам закономерности при отклоненията в тях и начина на живот, които искам да споделя с вас.

Нашият организъм е перфектно балансирана система, с множество механизми които поддържат този баланс, така наречената „хомеостаза“. Ние обаче правим всичко възможно да нарушим този баланс, като ежедневно, ежечасно и ежеминутно саботираме собственото си здраве с дейности, които обществото смята за напълно „нормални“, но които карат тялото ни да изразходва и последните си останали сили да противодейства на опитите ни да го разболеем. Режимът на хранене, движението, липсата на вода, стресът, липсата на естествени хранителни добавки, недостатъчният сън и др. оказват огромно влияние върху здравето ни, за което ние не си даваме сметка, докато започнем да „вдигаме кръвно“ ,да ни „боли глава“ или просто отидем и си направим полагащите ни се лабораторни изследвания и видим, че холестеролът ни е се е вдигнал, или кръвната захар, или нещо друго. И тогава сме много изненадани как така ние „никога“ не сме боледували, пък сега изведнъж имаме висок холестерол или захар. Да, ама въобще не трябва да бъдем изненадани! Защо ли? Ето защо.

Тялото докато е младо, понася всичко това и ние даже не усещаме дискомфорт. Или съвсем малък от време навреме. И после изведнъж след 35-40 годишна възраст- пълен срив на здравето. Защото в организма се натрупват липси на необходимите му вещества .

Ето това искам да ви помогна да избегнете или да отдалечите във времето.

Самата аз усетих по себе си това „изчерпване“ на здравето ми преди години, чудех се какво не ми е наред, че съм постоянно уморена, даже и в почивните дни, защо се разболявам толкова лесно, защо нямам сили и желание да спортувам, защо ми се спи, а сънят ми е неспокоен. Не можех да отсъствам от работа и пиех антибиотици и за най-дребните неща, докато работех.

И тогава реших, че трябва да променя това, защото лекарствата лекуват,но имат и странични действия, така че едно се оправя, друго се разваля. Когато положението е наистина тежко те са необходими и вършат чудесна работа, но най-добре е въобще да не се стига до тях и да се опазим здрави без лекарства. Ето така стигнах до хранителните добавки. Отначало пробвах каквото имаше по аптеките, устройваха ме ниските цени и достъпността- даже нямаше нужда от рецепта. Обаче ефект никакъв. Защото ниската цена е ниско качество. За да са евтини повечето продукти са химически синтезирани и не се усвояват или се усвояват много малко. Преминават през тялото като бързия влак и се изхвърлят с урината. А ние си мислим, че пием витамини.

Това ме накара да потърся качествени продукти и започнах да пробвам такива на различни фирми. Повечето бяха доста разочароващи, имаха само по един- два хубави продукта и нищо повече. След като смених 5-6 фирми накрая попаднах случайно на боровия прашец марка Гочжен на Китайската държавна корпорация Нова ера(New Era), един уникално силен и ефикасен продукт, универсална храна за клетките ни. Имайки характеристиките на единствена в света клетъчна храна той наистина попълва липсите в тялото. После изпробвах и боровия прашец на прах, бамбука, екстракта от гроздови семки и маката на New Era. С всеки следващ продукт чудесата се случваха и аз започнах да препоръчвам продуктите, като изготвях индивидуални схеми прием на всеки, като се придържах към програмата ДОКТОР НА СЕБЕ СИ на китайския професор Чжао Лин ,ръководител на Микрохимическата Лаборатория на Централната Военно-Медицинска Болница в Пекин. Всички ,които изпълняваха моите предписания, получиха траен положителен ефект върху здравето си.

И така, аз мога да ви спестя дългогодишно лутане и пробване на добавки от различни фирми, което струва много пари и време. Мога да ви препоръчам точния продукт или комбинация от продукти, според вашето здравословно състояние. Дори ако имате вече заболяване и приемате лекарства, добавките обогатяват организма и му дават възможност да се справи по-лесно със своето страдание и да помогне на лекарствата. Но трябва да имате желание да приемате добавки. Защото ако сте против тях, аз не мога да ви помогна. Не съм екстрасенс, нито енергиен лечител, работя с реални продукти и има реален резултат от това. Добавям и корекция на режима на хранене, пиене на вода, движение и т.н, ако попълните подробната ми анкета. И всичко това абсолютно БЕЗПЛАТНО. От вас зависи да се свържете с мен, да имате търпение да изчакате отговора ми и да изпълните препоръките ми. Здравето ви е във вашите ръце!