Въпроси

Начало » Въпроси
1. Какво е хранителна добавка?

Хранителната добавка не е лекарство, а е добавка към храната от естествени източници като плодове и зеленчуци, която ни доставя липсващите в ежедневната ни храна елементи- витамини, минерали, аминокиселини, коензими и др.

2. Защо трябва да приемаме хранителни добавки?

Приемането на хранителни добавки не е задължително, но е препоръчително, защото днешната храна е некачествена, в нея липсват основните съставки, нужни на тялото, за да извършва правилно биохимичните си процеси ,което е нужно, за да сме здрави. В резултат на това в организма се натрупват липси на тези съставки, които след известно време водят до нарушаване на процесите в организма и до различни заболявания. Хранителните добавки са най-лесния и бърз начин да си набавим тези елементи.

3. Можем ли само с храна да набавим всичко нужно на организма, без да приемаме хранителни добавки?

Да, ако живеем в екологично чист район на планетата високо в планините или на някой остров без промишленост, където въздухът е чист, плодовете и зеленчуците растат в почви без химикали, животните се хранят по естествен начин и живеят свободно. В противен случай това е невъзможно, защото дори с биохрани да се храним, не сме сигурни дали наистина са такива, освен това живеейки в замърсена околна среда и стрес, ние изразходваме полезните си вещества в тялото за да се справим с тази обстановка и пак са ни нужни хранителни добавки.

4. Какви трябва да са хранителните добавки?

Хранителните добавки трябва да са извлечени от органични източници като плодове и зеленчуци, билки, водорасли, черупки на морски животни и др. ,а не да са химически синтезирани. Естествените продукти се усвояват и влизат в клетките все едно, че са храна, а химическите им аналози почти не се усвояват и се изхвърлят от тялото, като няма никаква полза от тях.

5. Можем ли да намерим в аптеките органични хранителни добавки?

В аптечната мрежа се продават повече химически продукти, защото те са евтини и целта е да бъдат достъпни като цена на всички и да се купуват, без значение дали помагат. Въпреки това,аз не изключвам възможността някъде да се продава нещо качествено и наблягам в моята БЕЗПЛАТНА БРОШУРА, която можете да поръчате тук на какво в състава на хранителните добавки трябва да обърнете внимание, за да избирате такива, които се усвояват ,дори в аптеките, ако има такива там. В този сайт препоръчвам само органични с високо качество на приемлива цена.

6. Могат ли да бъдат предозирани хранителните добавки?

Хранителните добавки имат препоръчителни дози, които е добре да бъдат спазвани. Вероятността да се навреди с органични хранителни добавки, ако се предозират е много по-малка, отколкото с химически такива. Въпреки това, задължително е те да бъдат съхранявани далеч от малки деца, които биха могли да ги погълнат в големи количества.

7. Може ли да поръчаме хранителните добавки от този сайт?

Да, въпреки че сайтът не е он лайн магазин той дава възможност да се поръчат директно от сайта на производителя, чрез последователност от 3 стъпки, които ще получите на е мейла си, ако натиснете бутона „Как да поръчам“ под всеки продукт, в секцията от менюто „Как да поръчам“.

8. Трябва ли непременно да се регистрирам в сайта на производителя, за да поръчам?

Да, така е и по-изгодно за теб защото получаваш най-малко 15% отстъпка от цената и можеш да поръчваш редовно даже без да влизаш в този сайт. Ако решиш да се откажеш след 6 месеца без поръчка автоматично ще бъдеш изтрит от там, така че това с нищо не те ангажира.

9. Не искам да поръчвам повече, а съм регистриран, какво да правя?

Нищо, след 6 месеца без поръчка автоматично ще бъдеш изтрит от сайта на производителя, така че това с нищо не те ангажира.

10. Не съм поръчвал повече от 6 месеца и ме премахнаха от сайта на производителя, а сега искам пак да поръчвам, какво да правя?

Веднага можеш да се регистрираш пак по същия начин и да поръчаш.

11. Веднага можеш да се регистрираш пак по същия начин и да поръчаш.

Веднага можеш да се регистрираш пак по същия начин и да поръчаш.

Безплатни здравни
консултации

Вземете безплатна
здравна консултация от
д-р Лилия Ганева по
електронната поща.

Вземи сега