Козметични продукти

Нежна и ефикасна грижа за кожата, комбинация от продукти, произведени от бамбукови листа, гел от алое вера, морски водорасли, прополис и други природни продукти. Овлажняват и подмладяват кожата, защитават от вредни въздействия. Подобряват чувствително външния вид. Изпробвайте продуктите с морски водорасли и се удивете на дълготрайните резултати, които те предизвикват.

Няма намерени резултати

Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.

Продукти с морски водорасли

За стягане, хидратиране и възстановяване на кожата е създаден ефективен, натурален продукт с морски водорасли и алое вера. Ако сте постоянни в употребата му ще бъдете удивени от блестящите резултати.

Маската за лице с алое и морски екстракти е създадена специално за стягане, хидратиране и възстановяване на кожата. Резултатите от употребата ѝ ще ви удивят. Невероятното стягащо действие на маската допринася за намаляване на бръчиците по кожата. Тя същевременно абсорбира излишните мазнини и подпомага възстановяването на кожата, като я изчиства от мъртви клетки.