Лабораторни резултати

За бързото уточняване на полезните за вашето здраве хранителни добавки, моля изпратете лабораторни резултати, които сте правили (ако имате такива). Това ще улесни процеса на взаимодействие и ще спести много време. Ако у Вас липсват лабораторни резултати, напишете в полето Вашите оплаквания и въпроси.

  Име*:

  Емайл*:

  Телефон*:

  Резултати:

  Въпрос/оплакване:


   

  Моята безплатна здравна консултация не е заместител на лекарски преглед и отговорът ми се базира изцяло на изпратената от вас информация (лабораторни резултати), за достоверността на която не нося отговорност!

  Ако сте против приемането на хранителни добавки, не ми пишете, защото не мога да ви бъда полезна. Работя с реални природни продукти с много високо качество и постигам реални резултати. Те са моят инструмент, за да ви помогна.

  Ако вашият случай се нуждае от лекарски преглед от специалист по-добре първо посетете такъв и тогава ми пишете, за да повлияем положително на тялото ви след лечението. Лабораторните резултати ще допринесат за по-бързото уточняване на полезния за вас прием от хранителни добавки.